Servicii

Reparatii Calculatoare
Fie ca doriti sa remediati un singur sistem sau sa rezolvati o intreaga retea, noi va putem ajuta! Serviciile noastre de reparatii nu necesita neaparat un contract si oferim o estimare gratuita inainte de a incepe.

reparatii
retea

Structurare retele
Fie ca aveti nevoie de linii de retea suplimentare instalate in biroul dvs. sau daca v-ati mutat intr-o locatie noua si aveti nevoie de o structurarea unei noi retele, expertii nostri pot instala infrastructura de retea de care aveti nevoie pentru a va conduce afacerea.

Dezvoltare software
Dezvoltam solutii software personalizate proiectate sa automatizeze procesele interne ale companiilor prin fluidizarea fluxului de lucru, prin centralizarea informatiilor intr-o singura platforma online securizata, posibilitati de planificare mai bune si capacitati sporite de a raspunde provocarilor care pot aparea la un moment dat.

software
mentenanta

Mentenanta IT externalizata
Cu noi, e ca si cand ai avea propriul departament IT!
Incepem cu ceea ce ai nevoie si pornim de acolo - fie ca este vorba de o retea de calculatoare care necesita mentenanta sau pur si simplu de suport IT in Bucuresti, primul nostru pas este sa ascultam nevoile tale.
Lasa-ne sa fim departamentul tau de IT, astfel incat sa te poti concentra pe ceea ce faci cel mai bine!

Backup online si offline
Afacerea ta ruleaza pe date - Comenzi clienti, informatii despre produse, materiale de marketing si baze de date. Cat de mult ar face dauna afacerii tale daca ai pierde toate datele tale? Un Hard disk dureaza, in medie, intre 3 si 5 ani. Cand cedeaza un HDD, de multe ori datele nu se mai pot recupera, iar daca se poate, recuperarea lor este costisitoare si nu ofera intotdeauna recuperare completa. Permiteti-ne sa va ajutam sa faceti o copie de siguranta a datelor si sa va oferim liniste sufleteasca.

arhiva
hdd

Recuperare date
Cand se intampla cel mai rau, suntem aici pentru a va ajuta. Specialistii nostrii in recuperare de date vin cu un plan de recuperare a datelor de pe hard disk-ul dvs.

Stergere securizata a datelor
Donarea sau vanzarea de sisteme de calculator, laptopuri si alte dispozitive este o modalitate excelenta de a compensa costurile hardware-ului nou. Cu toate acestea, este important sa va asigurati ca datele dvs. comerciale confidentiale nu corespund acestor sisteme vechi. Pentru o taxa nominala, putem sterge in siguranta datele si va putem pregati sistemul pentru vanzare.

file-delete
email

Gazduire e-mail-uri
E-mailul este acum metoda principala de comunicare preferata de companii. Furnizarea de e-mailuri de incredere pentru compania dvs. este la fel de importanta precum un numar de telefon principal la care clientii dvs. sa apeleze. Solutiile noastre de gazduire prin e-mail functioneaza cu orice client de e-mail, ofera backup-uri saptamanale, automat si recuperare granulara a mesajelor lipsa.

Proiectare si gazduire site-uri web
Site-urile web sunt noua carte de vizita online. Site-ul dvs. este primul lucru pe care il vor vedea multi clienti potentiali. Este important sa fie bine proiectat si afisat cu usurinta pe orice dispozitiv. Indiferent daca doriti sa reproiectati un site existent, sa creati unul nou sau aveti nevoie de gazduire rapida, va putem ajuta!

website
help

Suport de la distanta sau la sediu