Despre noi

Cine suntem noi?
Noi suntem oamenii care inteleg ca timpul tau e pretios si care iti ofera solutii rapide, accesibile si originale pentru problemele afacerii tale (service si mentenanta calculatoare, administrare servere, consultanta IT, administrare WEB).

Suntem o echipa tanara, entuziasta si mereu atenta la nevoile tale. Am pornit pe acest drum cu gandul de a-ti oferi solutiile IT de care ai nevoie pentru ca afacerea ta sa nu intampine obstacole in acest domeniu.

Cu o experienta de peste 5 ani noi, cei de la Management IT, suntem oamenii pe care te poti baza cand vine vorba de echipamente IT si consultanta pentru tine si angajatii tai.

work
misiune

Misiunea noastra
Misiunea noastra este de a imbunatati productivitatea clientilor nostri prin combinarea de produse software si hardware cu servicii profesionale avansate. Utilizam produse de top pentru a-ti furniza solutiile cele mai utile si rentabile.

In timp ce tehnologia faciliteaza administrarea afacerii tale, solutiile IT corecte au puterea de a-ti dezvolta afacerea mai mult decât ti-ai imaginat vreodata. Consultantii nostri IT s-au angajat sa invete aspectele si avantajele companiei tale pentru a-ti oferi solutiile IT potrivite – fiind alaturi de tine la fiecare pas.

Concluzia noastra nu este despre bani, ci despre tine, despre oamenii cu care facem afaceri, despre colegii si membrii comunitatii noastre.

Ce ne caracterizeaza?

PRESTARE PRIN TRANSPARENTA
Construim relatii de incredere prin sinceritate si onestitate in tot ceea ce facem.


PASIUNE PENTRU TEHNOLOGIE
Cautam activ, furnizam si deservim solutii tehnologice care sa abiliteze si sa dezvolte afacerea ta.


ORIENTARE CATRE REZULTATE
Construim relatii de incredere prin sinceritate si onestitate in tot ceea ce facem.


CORECTITUDINE
Facem ceea ce trebuie, asa cum trebuie - pentru ca vrem, nu pentru ca trebuie - pe baza experientei, a succeselor si a greselilor noastre.